MENU

Hi, ik ben Joke

Laten we samen vastleggen waar geen woorden voor zijn!

Emoties, gevoel, geluk en liefde vastleggen tijdens een heel intiem moment in jullie leven. Voor mij als fotograaf is er niets zo bijzonder als dat! Onopvallend ben ik aanwezig, maar wel zo dat al die mooie momenten voor generaties lang worden vastgelegd. In een ontspannen en spontane setting, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera… dat is mijn doel! Want geloof mij, ik sta er ook liever achter dan voor! Mijn stijl herkent zich in spontaan, niet geposeerd & oog voor mooie details. Romantisch met een stoer randje.

Mijn werk is gepubliceerd op Girls of Honour , The Perfect Wedding , Engaged , Magzine met Liefde , Bruid & Bruidegom Magazine en Braut & Bräutigam Magazin

TRUE LOVE STORIES

honest love. real life. my heart. your stories

Ik ben gespecialiseerd in lifestyle photography. Dat wil zeggen dat alle shoots op locatie plaats vinden. Dit kan ergens buiten zijn, maar ook gewoon bij jou thuis of een andere super toffe binnenlocatie. Benieuwd naar meer informatie en prijzen? Of nieuwsgierig naar mijn werk? Snuffel lekker rond op mijn website!

X Joke
CLOSE