MENU

VAN AUTO NAAR MANUAL

WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE & LIGHTROOM

Ga je deze zomer een bijzondere reis maken, wil je mooie foto’s maken van je gezin of vind je fotografie gewoon super leuk en wil je meer doen dan alleen maar op automatische stand fotograferen? Misschien ben je zelfstandig ondernemer en wil je zelf goede foto’s van je product/dienst maken voor social media? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Deze workshop is voor iedereen die simpelweg meer uit zijn camera wilt halen.

Wat gaan we doen??
We gaan aan de slag met de basisprincipes van fotografie en hoe werken de instellingen van de camera. Er zijn modellen aanwezig die middag, zodat je meteen je nieuwe fotografie skills kunt uitproberen. Ben je ondernemer en wil je graag een specifiek product op de foto zetten? Neem deze dan gerust mee! Als laatste gaan we de foto’s bewerken in Lightroom en/of Photoshop (camera RAW).

Het enige wat je nodig hebt is een (spiegelreflex)camera en breng je laptop (met Lightroom of Photoshop) mee. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor vragen, zodat je naar huis gaat met genoeg handvatten om ook echt aan de slag te gaan.

De kosten voor de workshop zijn €150,- incl btw
Datum: er is nog geen nieuwe datum voor een volgende workshop. Deze komt er snel aan!
Tijd: van 13:00u tot 17:00u
Locatie: beekstraat 54 in Weert bij Cwartier in de ruimte van Perron C

Ben je enthousiast? Vul dan onderstaand contactformulier in.
LET OP: er is plek voor maximaal 10 personen!

Sign up now!

INSCHRIJVEN

Wil je graag deelnemen aan de workshop? Vul dan hiernaast je gegevens in. Zodra ik je inschrijving heb ontvangen stuur ik je een factuur. Wanneer deze voldaan is, is je inschrijving definitief.

See you soon!

X Joke

CLOSE